Založ si blog

Zákony sú len pre tých, ktorí si ich nedokážu kúpiť

Vytunelovať VSŽ a potom sa tváriť ako ctihodný podnikateľ, na to netreba extra schopnosti. Vezmime aj príklad podnikateľa, ktorý podnikal s faktúrami a kamarátil sa s prezidentom.
Princípov na svete nie je veľa, sú jednoduché a často sa opakujú. V tom spočíva úspech. Taký je aj princíp tunelovania. Napr.: OTA bola najprv súčasťou VSŽ, zabezpečovala tlačiarenské a reklamné práce, hlavne pre VSŽ. Najvačším prínosom pre firmu bolo ale sprostredkovanie výstav a veľtrhov, ktorých ceny sa vraj pohybovali v miliónoch! V roku 1997 sa OTA stala čisto súkromnou spoločnosťou, ktorú vlastnili Rezešovci, neskôr kúpili košické TOP RÁDIO od spoločnosti FILJO. V roku 1999 ho naspať predali FILJU. Bolo to už v čase, keď bol prezidentom VSŽ pán Eichler a OTA už nezabezpečovala veľtrhy. Robilo si to už VSŽ samé, priamo. V audite spoločnosti OTA sa píše, že OTA je 100% vlastníkom spoločnosti FILJO! Firmu začiatkom roku 2000 predali DaD studiu Bratislava, ale tak, že OTA vlastní len budovu, stroje patria DaD a OTA platí len prenájom za stroje.
Ctihodní členovia HZDS – klan Rezešovcov – postupne ukazujú pravú tvár svojho boomu. Na tieto firmy bola napojená aj reklamná agentúra DOMINO TOP, ktorá zabezpečovala reklamu pre TOP RÁDIO. TOP RÁDIO, FILJO a DOMINO TOP je to isté. Ten istý majiteľ. Tá istá adresa. TOP RÁDIO tiež sídli na tej istej adrese. Teraz je to OKEY TOP Rádio.
Potom aby sme sa vyznali v zmenách názvov s.r.o. Dodnes nikto nenašiel spôsob, ako zamedziť takejto skrývačke. Toleruje sa zámerne na súdoch, kde registrujú tento neporiadok v obchodnom registri. Keď začnú niečo preverovať a vyšetrovať, tak sa zrazu súdy samy v tom nevyznajú, a vo veľkom sa tvária, že študujú hory papierov, ale nedokážu rýchlo a presne preveriť toky peňazí, od Belize až po Čiernu nad Tisou.
Je veľmi ťažké preukázať zaujatosť sudcu a súdov na Slovensku. Príčina je jednoduchá. Sudcovia nie sú zaujatí, vecou, osudmi ľudí a nezaujate uvažujú aj o spravodlivosti. Zaujatí sú vlastným prospechom a nedotknuteľnosťou, ktorú si nadelili.
Dzurinda hovoril, že keď všetko predáme a sprivatizujeme a dovolíme veľlkým reťazcom u nás predávať, všetko bude lacnejšíe. Tento rok všetko zdraželo o 10 %, a to je len začiatok správ o neúrode, cenách ropy a kríze eura.
Je čas prehodnotiť investície zahraničných podnikov na Slovensku a začať sa venovať aspoň potravinovej sebestačnosti, keď ostatné sa prešustrovalo a predzurindovalo.
Aké asi schopnosti by sa vyžadovali od niekoho, kto dokáže zarobiť milión eur mesačne? Stačí spoplatniť s čistým svedomím to, čo ponúkali grátis. Skylink a CSlink – dva názvy pre jednu vec. Beštiálne pre túto značku je to, že HUSTLER, alebo LEO si môžete predplatiť samostatne za 10€, ale MINIMAX, alebo JIM JAM už samostatne nie. Ani za 1 €. To vypovedá o charaktere a cieľoch spomenutej značky a ľudí, ktorí ju tvorili.
Škoda len, že so zachovaním poplatkov za R a Tv nezachovali aj spoločné rozvody tv signálu v panelákoch pre slovenský MULTIPLEX, ktoré koncesionársky poplatok vždy sprevádzali.

Ako národ sme v SNP zvíťazili.

30.08.2013

Na jar roku 1944 silnelo na Slovensku (ilegálne) hnutie odporu proti režimu a vojne a situácia vyvrcholila v auguste príchodom nacistickej armády, ktorú na územie Slovenska povolal prezident Jozef Tiso. Bol to akt okupácie prosperujúceho tzv.Slovenského štátu, aký sa zopakoval aj v roku 1968. V r. 1944 ilegálna Slovenská národná rada (SNR) prevzala funkciu vojenského veliteľa [...]

Apokalyptická beštia strihá meter na Pražskom hrade

12.01.2013

Spolu s uhľobarónom Bakalom Schwarzenberg – ako členovia dozornej rady štátnej Karlovarskej Becherovky a.s. si pripravili privatizáciu tohto „Českého stříbra“ . Založili firmu SALB, a.s. a kúpili rozhodujúci balík akcií Becherovky za smiešne peniaze. Avšak ani túto smiešnu sumu nezaplatili a tak im FNM zrušil privatizačnú zmluvu. Na zásah Havla, FNM [...]

Trafená hus zagágala

16.12.2012

Prezídium Asociácie riaditeľov štátnych gymnázií SR v otvorenom liste vláde konštatuje o učiteľoch: „Oni nemajú povinnosť vnímať problémy štátneho dlhu.“ Ryba smrdí od hlavy, hlavou v žiadnom prípade nie je vláda, lebo tých tu už bolo za vyše dvadsať rokov požehnane, a to by sme museli pripustiť, že na Slovensku panuje nejaký x-hlavý drak. Tak nech páni [...]

gobbels

Aj zadarmo. Berlín sa nevie zbaviť vily po Goebbelsovi, uvažuje o zbúraní

03.05.2024 23:03

Berlín sa snaží zbaviť vily, ktorú kedysi vlastnil šéf propagandy nacistickej Tretej ríše Joseph Goebbels.

nemecko požiar

V Berlíne vzbĺkla hala firmy zo skupiny Diehl. Vyrába aj systém Iris-T dodaný Ukrajine

03.05.2024 21:45

S plameňmi v berlínskej časti Lichterfelde bojovalo 180 hasičov, ale požiar do večera pod kontrolou ešte nemali, napísala DPA.

Rusko / Špehovanie / Kyberkontrola /

Spojené štáty odsúdili ruské kyberútoky na Európu vrátane Slovenska, je za nimi známy aktér

03.05.2024 21:17

USA skupinu spojili napríklad aj so zasahovaním do amerických prezidentských volieb, ktoré vyhral Donald Trump.

brazília, priehrada, pretrhnutie, voda, záplava

Juh Brazílie sužujú najhoršie povodne za 80 rokov, 37 ľudí zomrelo

03.05.2024 20:37

Je to už štvrtá takáto ekologická katastrofa za rok, v júli, septembri a novembri 2023 udreli záplavy, pri ktorých zahynulo celkovo 75 ľudí.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 20
Celková čítanosť: 139340x
Priemerná čítanosť článkov: 6967x

Autor blogu

Kategórie

Odkazy