Založ si blog

Zákony sú len pre tých, ktorí si ich nedokážu kúpiť

Vytunelovať VSŽ a potom sa tváriť ako ctihodný podnikateľ, na to netreba extra schopnosti. Vezmime aj príklad podnikateľa, ktorý podnikal s faktúrami a kamarátil sa s prezidentom.
Princípov na svete nie je veľa, sú jednoduché a často sa opakujú. V tom spočíva úspech. Taký je aj princíp tunelovania. Napr.: OTA bola najprv súčasťou VSŽ, zabezpečovala tlačiarenské a reklamné práce, hlavne pre VSŽ. Najvačším prínosom pre firmu bolo ale sprostredkovanie výstav a veľtrhov, ktorých ceny sa vraj pohybovali v miliónoch! V roku 1997 sa OTA stala čisto súkromnou spoločnosťou, ktorú vlastnili Rezešovci, neskôr kúpili košické TOP RÁDIO od spoločnosti FILJO. V roku 1999 ho naspať predali FILJU. Bolo to už v čase, keď bol prezidentom VSŽ pán Eichler a OTA už nezabezpečovala veľtrhy. Robilo si to už VSŽ samé, priamo. V audite spoločnosti OTA sa píše, že OTA je 100% vlastníkom spoločnosti FILJO! Firmu začiatkom roku 2000 predali DaD studiu Bratislava, ale tak, že OTA vlastní len budovu, stroje patria DaD a OTA platí len prenájom za stroje.
Ctihodní členovia HZDS – klan Rezešovcov – postupne ukazujú pravú tvár svojho boomu. Na tieto firmy bola napojená aj reklamná agentúra DOMINO TOP, ktorá zabezpečovala reklamu pre TOP RÁDIO. TOP RÁDIO, FILJO a DOMINO TOP je to isté. Ten istý majiteľ. Tá istá adresa. TOP RÁDIO tiež sídli na tej istej adrese. Teraz je to OKEY TOP Rádio.
Potom aby sme sa vyznali v zmenách názvov s.r.o. Dodnes nikto nenašiel spôsob, ako zamedziť takejto skrývačke. Toleruje sa zámerne na súdoch, kde registrujú tento neporiadok v obchodnom registri. Keď začnú niečo preverovať a vyšetrovať, tak sa zrazu súdy samy v tom nevyznajú, a vo veľkom sa tvária, že študujú hory papierov, ale nedokážu rýchlo a presne preveriť toky peňazí, od Belize až po Čiernu nad Tisou.
Je veľmi ťažké preukázať zaujatosť sudcu a súdov na Slovensku. Príčina je jednoduchá. Sudcovia nie sú zaujatí, vecou, osudmi ľudí a nezaujate uvažujú aj o spravodlivosti. Zaujatí sú vlastným prospechom a nedotknuteľnosťou, ktorú si nadelili.
Dzurinda hovoril, že keď všetko predáme a sprivatizujeme a dovolíme veľlkým reťazcom u nás predávať, všetko bude lacnejšíe. Tento rok všetko zdraželo o 10 %, a to je len začiatok správ o neúrode, cenách ropy a kríze eura.
Je čas prehodnotiť investície zahraničných podnikov na Slovensku a začať sa venovať aspoň potravinovej sebestačnosti, keď ostatné sa prešustrovalo a predzurindovalo.
Aké asi schopnosti by sa vyžadovali od niekoho, kto dokáže zarobiť milión eur mesačne? Stačí spoplatniť s čistým svedomím to, čo ponúkali grátis. Skylink a CSlink – dva názvy pre jednu vec. Beštiálne pre túto značku je to, že HUSTLER, alebo LEO si môžete predplatiť samostatne za 10€, ale MINIMAX, alebo JIM JAM už samostatne nie. Ani za 1 €. To vypovedá o charaktere a cieľoch spomenutej značky a ľudí, ktorí ju tvorili.
Škoda len, že so zachovaním poplatkov za R a Tv nezachovali aj spoločné rozvody tv signálu v panelákoch pre slovenský MULTIPLEX, ktoré koncesionársky poplatok vždy sprevádzali.

Ako národ sme v SNP zvíťazili.

30.08.2013

Na jar roku 1944 silnelo na Slovensku (ilegálne) hnutie odporu proti režimu a vojne a situácia vyvrcholila v auguste príchodom nacistickej armády, ktorú na územie Slovenska povolal prezident Jozef Tiso. Bol to akt okupácie prosperujúceho tzv.Slovenského štátu, aký sa zopakoval aj v roku 1968. V r. 1944 ilegálna Slovenská národná rada (SNR) prevzala funkciu vojenského veliteľa [...]

Apokalyptická beštia strihá meter na Pražskom hrade

12.01.2013

Spolu s uhľobarónom Bakalom Schwarzenberg – ako členovia dozornej rady štátnej Karlovarskej Becherovky a.s. si pripravili privatizáciu tohto „Českého stříbra“ . Založili firmu SALB, a.s. a kúpili rozhodujúci balík akcií Becherovky za smiešne peniaze. Avšak ani túto smiešnu sumu nezaplatili a tak im FNM zrušil privatizačnú zmluvu. Na zásah Havla, FNM [...]

Trafená hus zagágala

16.12.2012

Prezídium Asociácie riaditeľov štátnych gymnázií SR v otvorenom liste vláde konštatuje o učiteľoch: „Oni nemajú povinnosť vnímať problémy štátneho dlhu.“ Ryba smrdí od hlavy, hlavou v žiadnom prípade nie je vláda, lebo tých tu už bolo za vyše dvadsať rokov požehnane, a to by sme museli pripustiť, že na Slovensku panuje nejaký x-hlavý drak. Tak nech páni [...]

Tunde Onakoya

Nigérijský šachista prekonal rekord, na Times Square hral šach cez 58 hodín

20.04.2024 17:26

Tunde Onakoya dúfa, že sa mu vďaka tomuto výkonu podarí zhromaždiť milión dolárov na podporu vzdelávania detí v Afrike.

Medveď

Vlani 14, tento rok už 10. Stretnutie s medveďom môže mať fatálne následky. Ale čo stretnutie s diviakom?

20.04.2024 15:49

Medveď reaguje útokom alebo agresívnym prístupom častejšie voči ľuďom, ktorí sú pri stretnutiach aktívni.

Krádeže áut USA - 2016

Zo závodu ukradli a predali súčiastky za trištvrte milióna eur, polícia obvinila šesť páchateľov

20.04.2024 15:18

V prípade preukázania viny hrozí obvineným trest odňatia slobody na desať až pätnásť rokov.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 20
Celková čítanosť: 139199x
Priemerná čítanosť článkov: 6960x

Autor blogu

Kategórie

Odkazy