Založ si blog

Na hrade je šašo, Gorila je kráľ

V rozvrátenon štáte žije rozvrátený národ a tomu vládne lichvárska a exekútorská diktatúra. Druhá garnitúra čaká, až sa im podarí tú prvú  zlikvidovať. Zástupy zlodejov pripravení klamať a nekonečne podvádzať. Lož zvíťazila nad slušnosťou, jedná sa o víťazstvo sprostoty a agresie. November bol podvod ŠtB na ľudí, ktorý mal zachrániť komunisticko-eštebácku mafiu pred oprávneným hnevom občanov, ktorý by ich vyniesol na lampy. Dnešný stav je výsledkom toho, že zločiny zostali nepotrestané, práve preto tu musíme útočiť na komunistov.

čierna a biela

čierna a biela

My, obyčajní jednoduchí ľudia platíme viac a viac a za všetko. Som presvedčený, že bude zdanený aj oxid uhličitý, ktorý vydychujeme. Každý z nás platí svoju daň z práva na život. Konrád Adenauer v NSR išiel po po peniazoch tam, kde boli. Teda nie u najchudobnejších. Boli u kapitalistov! Takže – zdanil 100% tne všetok zisk po odpočítaní investícií, ktorý nebol reinvestovaný! To znamená, že všetok zisk sa vracal do priemyslu a poľnohospodárstva, nič nebolo vydané za luxusný tovar zo zahraničia pre boháča, alebo vyvezené z krajiny! Zmrazil platy v štátnej sfére, vrátane odmien, takže sa nerozhazovalo (napr. „odmeny“ ministerstvá). Zaviedol progresívne zdanenie platov, takže vtedy riaditeľ fabriky bral len 2,5 x – 3x viac ako bežný robotník. (ostatne aj v USA v tej dobe boli rozdiely v odmeňovaní pomerne malé). Ak by niekto bral viac, išla by väčšina platu nad určitú hranicu na dane. Neexistovali zlaté padáky. Štát garantoval ceny základných potravín a životných potrieb, aby nedochádzalo k otrasom na trhu. Štát plne suverénne ovládal svoju peňažnú politiku. Vďaka týmto opatreniam a US investíciám prebehol v povojnovom Nemecku  HOSPODÁRSKY ZÁZRAK. Prečo vy neveriaci toľko veríte na zázraky?

Je objektívna skutočnosť a nespochybniteľný fakt, že našu vlasť najskôr zdevastovali a na koniec totálne rozkradli komunisticko-eštébácki zločinci. Po komunistickom puči v r. 1948 za 40 rokov svojej vlády  totálne zdevastovali morálku národa, čo vyústilo v poznaní ľudí, že hochštaplerstvo, klamstvo a kolaboranstvo s mafiou sa vypláca. Kedysi kvitnúci štát sa z prvej desiatky krajín sveta prepadol o neuveriteľných 40-50 priečok ku dnu až na absolútne nekonkurencieschopnú úroveň. Keď v 70. rokoch z vývoja ekonomiky smerujúcej „do pekiel“ pochopila, že koniec jej hrôzovlády je neodvratný, jej zločinný gang ŠtB začal starostlivo pripravovať „ústupovú variantu“ pre okamih, až sa ekonomika začne rúcať (vytipoval si a vychoval prosťáčkov a gaunerov, ktori mu pre jeho zločinné ciele dobre poslúžia) a pripravili podrobný scenár úteku z paluby potápajúcej sa lode. To nastalo koncom 80. rokov, kedy fabriky už nemali na výplaty, ani na nákup materiálov pre výrobu a banky im odmietali požičiavať inak, než na priamy rozkaz komunistickej mafie. Estébácki zločinci zatrúbili k ústupu. Mali však za 20 rokov pripavenú bezpečnú cestu, ktorá ich zachráni pred lampášmi, umožní im infiltrovať sa do mocenských štruktúr post-nežno-revolučného štátu, umožní im totálne rozkradnúť, čo predtým nestačili zdevastovať. Scenár sa ŠtB podarilo uskutočniť, a tak títo bezškurpulózni pohrobkovia zostali nielen nepotrestaní, ale dokonca posilnili svoju moc, rozmnožili svoje majetky a previedli ich na svojich potomkov. Tí  dnes ďalej neomylne rozkrádajú budúcnosť národa – školstvo, zdravotníctvo, dôchodkový systém.

Aký div, že niektorí menej charakterní ľudia, keď videli, že konať zlo sa vypláca, sa k nim pridali a začali páchať zločiny proti národu aj samostatne. Najsilnejšie politické strany si platia dnes podnikatelia vo všetkých krajinách sveta. Ľudia by museli protestovať proti všetkým svojim podnikateľom, ako aj proti všetkým krajinám kde sú – v daňových rajoch, atď. Inými slovami museli by bojovať proti celému kapitalistickému svetu, predovšetkým proti USA globálne.

KSČ označujú za zločineckú organizáciu.  Je to jediná strana, ktorú podnikatelia nepodporujú. A čo ostatné strany, nie sú zločinecké? Čo je kapitalizmus? Chudoba, bezdomovectvo, nezamestnanosť, rasové nepokoje, obrovská zločinnosť, nepretržitý strach zo straty obživy.

Pomáhať potrebným je samozrejmosť. Prečo kapitalistom teda naďalej pomáhať, podporovať ich, k čomu? Aby ešte lepšie pozichrovali svoj zisk? Zločinci kapitalizmu sú tak isto právne nedotknuteľní a zákony pre nich neplatia. Samozrejme, tiež majú i svoje mládežnícke organizácie. Korupcia, justičná mafia, mediálna mafia, exekútorská mafia, lichvárská a banková mafia,  turboštudentská mafia rovná sa kapitalistická  totalita.  Pekne nás vydoja a cenzúrou sa starajú, aby sme nemuseli veľa myslieť o problémech a o ľuďoch.

Arbeit macht frei. Hitlerovská sociálna politika mimo iného zahrňovala: • administrativnu kontrolu niektorých cien, najmä nájomného • štátnu kontrolu nad devízovým hospodárstvom a finančnými trhmi • zavedenie niektorých nových daní a zvýšenie daní (napr. dane z príjmu z 20 % na 40 %) • progresivnu štruktúru daní z príjmov • štátnu kontrolu zahraničného obchodu • znárodnenie niektorých podnikov a podriadenie súkromej sféry štátu • zavedenie centrálneho plánovánia • deficitné hospodárenie štátneho rozpočtu • zvýšenú ochranu zamestnancov • štátne dotácie hypoték • cenzúru masmédií • politiku štátnych výdajov a verejne financovaných stavieb za účelom tvorby pracovných miest.

Vyššie uvedené body sú esenciou volebných programov i dnešných vodcov a spasiteľov typu Paroubka, Fica, Orbána, ale i iných. Lavičiari sú väčšinou vyspelí a vzdelaní ľudia. Pravičiak nie je ľavičiarom preto, že na to nemá intelektom. Ak zbedačení ľudia nedokážu ani založiť novú politickú stranu, tak by mali držať hubu! V histórii sa zakladali politické strany pod trestom smrti, ľudia nemali čo žrať, ich deti umierali, pretože neboli peniaze na doktora. Dnes môžu politické strany zakladať legálne a nezvládajú to.

Ako národ sme v SNP zvíťazili.

30.08.2013

Na jar roku 1944 silnelo na Slovensku (ilegálne) hnutie odporu proti režimu a vojne a situácia vyvrcholila v auguste príchodom nacistickej armády, ktorú na územie Slovenska povolal prezident Jozef Tiso. Bol to akt okupácie prosperujúceho tzv.Slovenského štátu, aký sa zopakoval aj v roku 1968. V r. 1944 ilegálna Slovenská národná rada (SNR) prevzala funkciu vojenského veliteľa [...]

Apokalyptická beštia strihá meter na Pražskom hrade

12.01.2013

Spolu s uhľobarónom Bakalom Schwarzenberg – ako členovia dozornej rady štátnej Karlovarskej Becherovky a.s. si pripravili privatizáciu tohto „Českého stříbra“ . Založili firmu SALB, a.s. a kúpili rozhodujúci balík akcií Becherovky za smiešne peniaze. Avšak ani túto smiešnu sumu nezaplatili a tak im FNM zrušil privatizačnú zmluvu. Na zásah Havla, FNM [...]

Trafená hus zagágala

16.12.2012

Prezídium Asociácie riaditeľov štátnych gymnázií SR v otvorenom liste vláde konštatuje o učiteľoch: „Oni nemajú povinnosť vnímať problémy štátneho dlhu.“ Ryba smrdí od hlavy, hlavou v žiadnom prípade nie je vláda, lebo tých tu už bolo za vyše dvadsať rokov požehnane, a to by sme museli pripustiť, že na Slovensku panuje nejaký x-hlavý drak. Tak nech páni [...]

vojna na Ukrajine, Charkov

ONLINE: Chcú Rusi obsadiť Charkov? Lavrov naznačil, že by tvoril 'sanitárnu zónu' okolo Ruska

20.04.2024 07:35

Ruský záujem o Charkov môže súvisieť s vytvorením "sanitárnej zóny" okolo ruských obcí, aby boli mimo dostrelu ukrajinskej armády.

archeológovia, Kremnička, Banská Bystrica

Unikát na Slovensku aj v okolitých štátoch: Miesto brutálnych popráv skúmajú archeológovia

20.04.2024 07:00

V lokalite krvavého masakru ide o novátorský počin slovenskej archeológie. V banskobystrickej časti Kremnička odštartovali výskum na mieste masových popráv.

blinken

Vojaci USA odchádzajú z Nigeru. Krajina sa zbližuje s Ruskom

20.04.2024 06:07

Spojené štáty v piatok súhlasili so stiahnutím svojich viac ako 1000 vojakov z Nigeru a ukončením svojej prítomnosti v tejto krajine.

kastiel cunovo

Mestá a obce kritizujú nápad rezortu kultúry. Odkazujú: predaj pamiatok je zložitý, novinky situáciu zhoršia

20.04.2024 06:00

Rezort pripustil, že nemá v rozpočte vyčlenené prostriedky na ich kúpu a doteraz si predkupné právo neuplatnil ani raz.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 20
Celková čítanosť: 139197x
Priemerná čítanosť článkov: 6960x

Autor blogu

Kategórie

Odkazy